torsdag 19 november 2009

Resumé

Igår hade vi en skojig dag!

Vi började med babyrytmikens sista gång för terminen, som var mycket roligare än det låter. Då tog vi kortet ni ser i inlägget på en liten solstråle i gruppen!
Vi tänkte lyxa till det med nybakad kladdkaka!
Efter väldigt mycket stå hej i köket, vilket inkluderar nedpöst spis, smet på bänkar och skåp, plus det att hela min svarta klänning var prickig av smet, så kunde vi tillsammans med mammor och bebisar avnjuta en riktigt god kladdkaka! Vi ser verkligen fram emot att få börja en ny termin i början av februari med denna gruppen!

På kvällen gick vår bussresa till Skara domkyrka av stapeln, med superbra guidning och goda kanelbullar och saft till alla!

Idag har vi haft en "gruppfri" dag eftersom alla grupper från förskoleklass-åk 8 var inbjudna till Skara igår. Dagar som denna trycks fulla med aktiviteter som vi inte tycker vi riktigt har tid med annars, t ex har vi uppdaterat våra uppgifter på hemsidan, köpt nya adventsstjärnor till våra fönster på kontoret, och ringt notförlag. Vi har även hunnit med en lunch på Rörstrands med vår käre kollega Per som har ett litet skrivbord i ett hörn på vårt kontor! Ett nyårslöfte så gott som något vore nog att vi gjorde hans plats i hörnet lite större och trevligare!

Nu tar vi lite ledigt över helgen och är tillbaka pigga och fräscha på måndag!
Då säger Erika att hon ska vara helt återställd från sin influensavaccination!

Kram på er!
/Linda

tisdag 17 november 2009

Vårt kontor på den övre våningen

Välkomna till vårt kreativa kontor! På den övre bilden ser ni min arbetsplats och på den undre Erikas, det är här vi tänker ut alla brilljanta idéer vi får, beställer noter och pyssel, klagar på det andra kallar handhavandefel på datorerna, skrattar och gråter.
Idag sorterar Erika noter och jag förbereder SPA för själen som kommer vara i kyrkan ikväll. Det är mysigt, hela kyrkan är fylld av levande ljus, och vid olika stationer finns olika texter som manar till stillhet och eftertanke. Kanske kan jag få till en bild tills imorgon!

På tal om imorgon!
Det blir en spännande dag!
Först terminsavslutning med vår babyrytmikgrupp med extra smaskigt fika!! På kvällen åker vi till Skara domkyrka med buss för alla familjer i våra grupper!

Ha en fantastisk dag alla ni!
Linda








måndag 16 november 2009

Välkomna!

God förmiddag på er alla!
Jag välkomnar högtidligt och hjärtligt alla som vill följa denna blogg och mitt och Erikas arbete!
Här kastas ni rakt in i arbetet!

Kom till ett kontor i morse som var tomt...
Alla som brukar vara där var på möte, alltså ingen glad Eva som säger -Godmorgon och ler varmt, att börja dagen med.
Vidare tog jag emot alla anmälningar till vår resa till Skara domkyrka på onsdag. Vad kul att så många vill åka med oss och se denna mäktiga kyrka. Vi ska få gå en rundtur med en guide som jag vet är helt suverän! Och som om inte det räckte så toppar vi det hela med lite fika!

Nu ska jag fixa mig iordning och packa lite för att strax åka till "stan" och bada i varmvattenbassängen med bebisar och mammor från vår babyrytmikgrupp. En alldeles enastående trevlig grupp!

Vid tangentbordet
Linda