torsdag 19 november 2009

Resumé

Igår hade vi en skojig dag!

Vi började med babyrytmikens sista gång för terminen, som var mycket roligare än det låter. Då tog vi kortet ni ser i inlägget på en liten solstråle i gruppen!
Vi tänkte lyxa till det med nybakad kladdkaka!
Efter väldigt mycket stå hej i köket, vilket inkluderar nedpöst spis, smet på bänkar och skåp, plus det att hela min svarta klänning var prickig av smet, så kunde vi tillsammans med mammor och bebisar avnjuta en riktigt god kladdkaka! Vi ser verkligen fram emot att få börja en ny termin i början av februari med denna gruppen!

På kvällen gick vår bussresa till Skara domkyrka av stapeln, med superbra guidning och goda kanelbullar och saft till alla!

Idag har vi haft en "gruppfri" dag eftersom alla grupper från förskoleklass-åk 8 var inbjudna till Skara igår. Dagar som denna trycks fulla med aktiviteter som vi inte tycker vi riktigt har tid med annars, t ex har vi uppdaterat våra uppgifter på hemsidan, köpt nya adventsstjärnor till våra fönster på kontoret, och ringt notförlag. Vi har även hunnit med en lunch på Rörstrands med vår käre kollega Per som har ett litet skrivbord i ett hörn på vårt kontor! Ett nyårslöfte så gott som något vore nog att vi gjorde hans plats i hörnet lite större och trevligare!

Nu tar vi lite ledigt över helgen och är tillbaka pigga och fräscha på måndag!
Då säger Erika att hon ska vara helt återställd från sin influensavaccination!

Kram på er!
/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar