torsdag 21 januari 2010

ett nytt år, en ny termin och nya utmaningar!

Idag jobbar jag för två, Erika vab-ar.
Det blir då lätt väldigt många saker jag ska hålla i minnet, för samtidigt som jag lägger till vårens nya grupper på hemsidan, kommer jag på att jag måste boka alla lokaler jag behöver för terminen i vårt (enligt mig) lite omständiga bokningsprogram, och sen slår det mig att vårens utflykter måste bokas, och beställas bussar till... det blir en lång att-göra-lista... för minnet fick jag inte med mig idag verkar det som.
Jag gav mitt minne en utmaning förut när jag pratade med Erika i telefon, jag antecknade inte allt vi kom på att jag skulle göra direkt, utan först när vi lagt på, och efter fem minuters pann-gnuggning kunde jag bara inte komma på vad det var av det vi sagt som jag missat utan fick ringa igen! Utan det samtalet hade aldrig annonsen om vårens grupper kommit iväg till NLT, vår lokala tidning!

Vi startar två nya grupper denna vår!
Först utökas babyrytmiken med en nygrupp för de riktiga småttingarna, eftersom de som var med oss i höstas snabbt gått från att vara småttingar till stadiet små parvlar, och vill ha helt andra utmaningar och därför får börja i en egen grupp för just små parvlar! Rytmikgrupperna kommer att ligga på onsdagförmiddagarna från vecka 10 till och med vecka 20, med en skojig utflykt tisdag i vecka 19!
Årets stora nyhet är Café Grace! På måndagförmiddagarna (kl10-12, med start v 6) kommer jag och Erika ha ett café i vår pastoratsgård, dit är alla åldrar välkomna, och man behöver inte vara med i några av våra andra grupper, bara vara lite ledig och befinna sig i Örslösa. Det underlättar om man är fikasugen, vi kommer servera kaffe/saft och nybakat fika, till en billig peng! Och det kommer alltid finnas något spännande för de i åldern 0-5 år att göra, såsom pyssel, sångsamling eller massage!

I eftermiddag inhandlas vårens dyraste sak, ett Wiispel till högstadiegruppen! Spännande... På många sätt, eftersom jag hör till den kategori människor som slänger "manualen" till IKEAs lådor, tittar noga på alla delar som fick plats i den lilla lådan och sen monterar. Det brukar bli bra, tro det eller ej! Annat är det med tekniska grejor, av typen ett wiispel, jag vill bara trycka på on och sen ska det fungera! Hoppas manualen wii for dummies ligger i lådan, alternativt att spelet är "användarvänligt" ett fint ord i dessa sammanhang tycker jag! Eller så har jag blivit ett tekniskt geni sen jag gav mig i kast med något teknisk sist!

Vid tangenterna,
Linda