torsdag 18 augusti 2011

balkongrummet i 360!

Vi är tillbaka!


Och nu börjar det kännas som om vi landat på vår nya arbetsplats, balkongrummet i prästgården! Vi tycker själva att vi fått det jättefint och vårt kontor har fått två nya funktioner som vi båda alltid saknat.

Ett stort bord i "ståhöjd" där vi kan göra prototyper, plocka fram flanobibelberättelser, sortera noter, klippa och klistra, ja allt som annars har tagit hela skrivbordet i beslag, så nu behöver vi inte först röja skrivbordet och sen arbeta med sånt jag nyss nämnde, nu är det bara att gå till arbetsbordet! Det ni, det kallas lyx!

Sen har vi fått till en lite mer ombonad hörna med soffa och fåtölj, vid de två bokhyllorna med andaktsmaterial. I varje grupp vi har håller vi en andakt, och nu kan man låta sig inspireras till nya andakter lite bekvämare. Dessutom känner vi, liksom säkert många med oss, att när man jobbar med människor och ska förmedla ett budskap kan det ibland nästan bli tomt inuti, då kan det vara skönt att bara sätta sig skönt och ta en kopp thé medan man bläddrar i en andaktsbok och fyller på själen lite igen, det är farligt att känna sig tom för länge. Det kanske låter konstigt, men så kan det kännas ibland i det här jobbet. Förut fick vi sitta på en stol vid matbordet i personalköket och ladda själens batteri, så det blev verkligen en förbättring!

Ja, nog pratat, det blev fantastiskt och här får ni den guidade turen, genom gammalt och sånt som är nytt för oss, engenhändigt snickrade, fådda och skänkta saker! Det enda vi köpt nytt är glödlampor och sladdar! Hurra för vintage!

Välkomna in!


Vårt nya fina arbetsbord i "ståhöjd"


våra arbetsplatser


mitt skrivbord


och Erikas skrivbord med utsikt över vårt bibliotek


vårt bibliotek


tack för titten!

Välkomna alla ni som vill ta en titt i verkligheten!

Må så gott mina vänner!

vid tangenterna,

Linda