tisdag 30 mars 2010

upplevelsernas kväll i Tådene!


Påskdagens gudstjänst i församlingen kommer bli en spännande upplevelse!

Vi ska ha ett drama med alla körsångare i församlingen utklädda till lärjungar och oss anställda i lite olika roller! Här intill ser ni mig i min roll som Maria från Magdala! Erika kommer att ha svart helskägg och spela Josef från Arimatea, han som upplåter sin gravplats till Jesu kropp. Det är kontraster i vårt arbete får man säga, ena veckan negresser och andra veckan dok och helskägg, men om ni visste vad roligt det är när det man planerat funkar, blir välbesökt och uppskattat!
Dramat kommer ta de som kommer med från den sista måltiden, korsfästelsen och självfallet uppståndelsens ljus och glädje! Nu återstår bara några dagar kvar tills "det smäller" och allt måste vara fixat med tillklippta rep till alla lärjungars skärp, agendor med kort på oss i rollerna så man kan lista ut vem spelar vad, och kanske det viktigaste av allt en kamera med fullt batteri!
Jag ska ta så mycket kort jag hinner mellan det att jag är förlåtelsens ängel och Maria som jag sen hoppas kunna visa er alla här på bloggen!

Nu ska jag försöka ta lite kompledigt imorgon och på torsdag för sen väntar två gudstjänster att sjunga på under långfredagen, Örslösa kl 11 och Uvered kl 15, då gör vi den magnifika kantaten Jesu sju ord på korset med Silviikören. Det är som Kalle Anka på julafton!

En riktigt skön påsk önskar jag er alla vänner!
Vid tangenterna,
Linda