tisdag 25 oktober 2011

hösten i all sin charm...

Nu är min favoritårstid, nu vilar naturen och vi får kura tillsammans med den och med varandra i varmt sken från fladdrande stearinlågor. Tankarna liksom svävar friare, och längre på hösten tycker jag, ingen hets över någon badsäsong hindrar oss från att fika lite fler gånger och känna värmen från kaffekoppen i handen. Och allt det där man skulle göra när man kom iordning efter semestern har man gjort eller iallafall prövat. Kanske är det nu vi har chans att se varandra som bäst, en liten gnista av ljus i varje hjärta!


På jobbet är det full fart som ni märker på det magra tillflödet av nya inlägg, men grupperna är i full gång och alla verkar trivas fint! Jag får nästan säga att "som vanligt" går café Grace fantastiskt bra, och "filialen" i Tun går även den jättebra, det är så mysigt att samlas äver en kopp kaffe och doften och smaken av nybakt! Babyrytmiken är också en av grupperna som gjort en riktig frammarsch denna termin, vi har plats för 10 småttingar med en förälder var, men nu träffar vi faktiskt 13 stycken små charmtroll varje vecka! Och deras genomtrevliga föräldrar!

Nu ska vi förbereda oss inför helgens hajk och "påa" för hajkdeltagarnas bingospel på måndag på café Grace. Varmt välkomna!



Gå ut och känn hösten, lev i färgerna och känn solen smeka din kind,

lev.. nu..



vid tangenterna,

Linda