tisdag 22 juni 2010

lägret i bilder

Så kom det äntligen!
Lägret på Flarken, och nu väntade till och med både jag och Jenny på att det skulle börja.
Till slut kommer man till en punkt när man gjort all planering man kan tänka ut i förväg och allt man kan komma på är förberett och utkört på ön, då vill man bara att det ska börja.
Och här står vi nu...
Framför oss ligger dryga 2 km med mycket packning, men också många stopp och många ballerinakex!
Lägrets pyssel gjorde vi utifrån en andakt vi haft under vår vandring. Varje person hade fått välja sig en alldeles egen sten som de fick "bekanta" sig med och riktigt lära känna. En sten som var helt unik, fulländad och vacker. Andakten knöt ihop de känslor de hade valt ut stenen med och det Gud känner för var och en av oss! Efter det fick de pyssla ihop ett armband med en stor riktig sten i för att bli påminda om att de är just vackra, unika, fulländade och älskade av Gud.
Sen fortsätte lägret med uteliv, mycket paddling och ännu mera mygg!













Det är mycket man kan hinna med på en heldag till sjöss!










Trots skyfall av regn så lyckades vi ändå få till några timmars sömn de båda nätterna vi spenderade i indiantältet, här ser ni några nyvakna tappra ungdomar. Man blev särskilt trött i armarna under natten eftersom man konstant fick fäkta efter mygg, och för de som inte valda att fäkta gick det såhär!








Så här lagade vi vår mat, långt utanför civilisationens ytterst gräns!

Detta läger går till samlingarna av härliga stunder med ännu härligare ungdomar! De var så omtänksamma, både mot varandra och mot oss ledare, och klagade aldrig, faktiskt aldrig!
Så nöjda åkte vi, till dusch, kommunalt vatten i kran, varmvatten som man inte behöver koka för att få varmt, nytvättade lakan i en mjuk säng, det härliga ljudet av bilen som startar, doften av en god duschcreme från bodyshop på min hud!
Jag tvivlar på att det var bättre förr! Nu ska jag vältra mig i modern lyx som underlättar livets utsvävingar!
Njut av livet mina vänner!
Vid tangenterna,
Linda