måndag 17 januari 2011

se, jag gör allting nytt...

Plötsligt händer det! (Nej, jag har inte lyckats skrapa fram miljoner på triss!) Men ett nytt år startar i Örslösa församling!
Lång tid har gått sen senaste inlägget men ännu mer har hänt. Församlingen står inför stora förändringar, nytt ledarskap, så småningom eventuellt ett nytt kontor och en ny organisation kan skönjas i horisonten. Förändringens positiva vind blåser och det är ingen kall, vinande vintervind som tjuter i fönstren, utan det är en sådan där skön, sval bris som kommer med nytt syre ni vet när man ligger i solstolen en svettig sommardag när det är 25 i skuggan. Och det blir lätt att andas. En sån skön bris!
Men kanske det bästa av allt!! Jag och min wingman, eller blir det wingwoman, Erika jobbar på som vanligt - ihop, the dynamic dou i verkligheten, med en svårslagen synergieffekt!
Med brisen kommer också kreativiteten som alltid funnits men som nu riktigt kokar över, jag spottar ur mig ideér, den ena galnare än den andra, men det gör detta jobbet så otroligt kul! Eller vad säger ni om bl a reflexvandring för stora och små, gratis filmkväll med VIPlounge, sportlovsgudstjänst med klädkod:oöm, för att bara nämna något som väntar denna vår för alla som vill!

På måndag redan, startar vårt fantastiska café Grace med bakning av Erikas goda bröd och jag ska testa Bountykakor! Som vanligt jobbar jag alltid utan livlina, dvs jag "följer" ett recept jag aldrig provat, lägger till och drar ifrån efter eget tycke och så får vi se om det går att äta! Mitt motto lyder: ju kladdigare desto bättre!

Njut av livet mina vänner!

Vid tangenterna,
Linda