torsdag 26 november 2009

bowling på gott och på ont!

idag ska vi bowla!?
Vi har en högstadiegrupp som vi med spänning alltid ser fram emot att ha! De har fått ha synpunkter på sitt schema för terminen och bland annat önskat att de får bowla. Okej. sa jag och Erika, det klart vi ska bowla!
(Som bakgrundsinformation kan nämnas att varken jag eller Erika är, har varit, och kommer troligen aldrig att bli några "sportisar" precis. Vi har båda två den tråkiga erfarenheten att vi alltid blev valda bland de sista i klassen när det var brännbollsmatch eller någon annan bollsport på gymnastiken i skolan. Vi är ju så gamla att vi drabbades av lärare som inte gått den riktigt pedagogiska utbildningen där läraren delar in i lag, istället fick de två sport-duktigaste pojkarna i klassen på detta sätt förnedra oss som hade andra gåvor...)Vi har kommit fram till att ingen av oss kan några regler för bowling, utan vi åker dit i tron att ungdomarna vet hur man gör med den tunga kulan, att en maskin kan räkna poäng åt oss, och att vi ska få ett par helt obegagnade, snygga låneskor!
Innan vi ska bowla ska vi ha en grupp för de som går i lågstadiet tillsammans med vår kollega John-Eric, det brukar alltid vara kul!
Idag är det träning inför adventsgudstjänsten i Karaby, lite fika och en andakt så klart.

Ha en störtskön helg!
Vid spakarna fanns vi båda
Linda och Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar